Gott Nytt år alla läsare & Spinglo Friends

Tack för ett kort men intensivt 2011, och även fina kommentarer och intressanta mail hoppas det blir sammat tryck 2012.

Ville passa på att ösnka er en riktigt bra slut på 2011 och en riktigt bra start på 2012, själv känner jag att 2012 kommer bli ett sjukt intressant år.

spinglo som du hittar på  http://www.spinglo.com/ kommer bli intressant att följa nu i början av 2012 då massa nya saker kommer hända.  

Ha det så bra sålänge hej svejs


Spinglo tar ordentligt med snurr i familjen

Hej allaihopa hoppas ni haft en underbar jul med era nära och kära. Själv har vi haft stor besök som äntligen lämnat oss, hehe är lite skönt måste jag i ärlighetens namn erkänna. Att bara få ta det lugnt med lilla familjen.
Ni vet ju att jag följer sen en tid tillbaka den nya onlinetjänsten spinglo. har inte marknadsfört den så mycket bland fmailjemedlemmarna än, men det va lite kul för alla är ju så nyfikna när man hiitat ngt som man gillar skarpt. Så nu helt plötsligt håller fru och barn på att tipsa sina vänner för fullt om denna coola tjänst som håller att utvecla sig hela tiden. Det jag gillar mest är tjänsten med att få in sina favorit flöden på en och samma sida, som jag kan använda som startsida. Har ju funntis tidigare att ladda ner widgets på sitt skrivbord, det jag dock upplever är att jag som har sjukt mkt ikoner och dokument som ligger huller om buller på mitt skrivbord på datan. Gör att jag tappar fokus helt från de widgets som jag lagt där, utan mycket bättre när jag öppnar upp ett nytt fönster och ser det jag vill se där, utan att mina ögon druknar i alla andra dokument. Testa själva fungerar och gör att mitt surfande blir mycket mer effektivt.

Så ta tillfället i akt nu i mellandagrna och pröva tjänsten, enkelt du kan också logga in med facebook.

www.spinglo.com

Ha ngr riktigt sköna mellandagar nu så hörs vi innan året är slut, ser riktigt mycket fram emot mot årets nyår mer om detta ska jag berätta sen :-)

Ha en riktigt bra helg, många nya spinglo vänner!

Ska blir irktigt skönt med lite ledigt, haft en del att göra på jobbet nu när det inte är så långt kvar innan Jul.
Men kul som fan att spinglo tagits emot av mina vänner så positivt, har inte hört ngn som tycker tjänsten är trist eller dålig. Ett tecken på att jag inte va helt ute och cyklade :-). I helgen ska jag förska med konstycket att införskaffa alla julklappar, så jag slipper all julstress i sita minuten. Ha en skön helg nu alla där ute !

www.spinglo.com Ny onlinetjänst som heter Spinglo !

Hej på er vill tipsa om en tjänst jag sprang på härom dagen, som heter spinglo riktigt ball tjänst.
Som i korta drag går ut på att du skräddarsyr en egen startsida med dina egna favorit flöden.
Denna sida lanserades tydligen i dagarna, så det kommer komma nyheter regelbundet vilket också kommer bli spännande att följa.
Men just nu tycker jag att precis ni ska göra som mig, dvs gå in på www.spinglo.com och registrera ett konto, och testa av tjänsten. Tror att detta kan bli en stor hit om jag ska vara helt ärlig.

Kommer följa denna kontinuerligt, 

men ha en bra vecka sålänge så hörs vi soon! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0