Gud vilken skön helg jag haft!

Håller ni inte med mig när man bara kopplar av allting som står på schemat och bara går omkring och inte gör någontin alls. Det kan faktiskt vara riktigt skön ibland eller hur ?
Ska kolla på det italienska derbyt som böörjar strax som perfekt nevarvning på en hur lugn och skön helg som helst. Hoppas Zlatan får göra mål, då jag också precis läst ut hans bok. Som jag verkligen kan rekomendera till er alla.

Ha en fortsatt skön söndag så hörs vi snart igen.

Heeeeeeeej då

Skönt tillbaka till lite rutiner, plus kaffemaskin från spinglo kommit!

Vilket nyårsfirande det blev hos oss, tror de sista gäster stack vid sju på morgonen. Men men det är bara nyår en gång om året :-).  Har äntligen fått min kaffemaskin som jag beställde i mellandagarna via att jag är spinglo medlem, då jag fick mycket lägre pris. Du hittar det om du går till www.spinglo.com och sen tittar du i toppen då du har ett alternativ som heter core cofe. Kan bara säga såhär har druckit massa kaffe i hela mitt liv och detta har en riktigt hög nivå, väldigt gott kaffe och maskinen enkel att installera och känns som att det även är bra kvalité på hårdvaran. Sen är det inte superdyra att beställa nya kapslar heller, vilket göär det mer prisvärt på sikt än konkurrenterna. Så om du behöver shapa upp ditt kaffeutbud hemma, bli medlem på spinglo och beställ en schysst
kaffemaskin du kommer inte ångra dig kan jag lova!.

Aja sen som sista grej så måste jag säga att jag tycker det är sweet med att vara tillbaka till lite rutiner igen, måste jag ärligen erkänna. :-)

Ha en bra vecka på er nu ska jag läsa bok och ta en rykande färsk kopp kaffe!

RSS 2.0