Hur spinglo började och lite nytt, plus invite code för att bli spinglo medlem.

Här är din invite code för att kunna bli medlem numer på spinglo.

http://www.spinglo.com/i/jalle@gmail.com

SPINGLO hur tog allt form ?

Allt timmar man spenderar framför sin burk för att kunna hitta det man söker i nyhetsväg och det man är intresserad av drar lätt ut på tiden. Detta ville man mest troligt kunna tillgodose genom en snygg inpackning av dina egna intresseområden som ska kunna användas som startsida på din dator. Sen vidareutveckla med lite community tänk att hitta nya vänner som faktiskt har exakt samma intressen som dig just nu eftersom de läser exakt samma saker. Kunna även också skräddarsy ens egna sida så att man vill ha den som startsida, vilket ställer höga krav på siten i sig även när man vidareutvecklar den. Eftersom denna idé har många försökt sig på men misslyckats kraftigt genom att ändra om grunden för mycket på resans gång. Känns som att spinglo inte kommer gå i den fallluckan.
De har under de senstae åren endast gjort aktiviteter för att samla på sig medlemmar som ska stå beredda när det väl blir en smyglansering utav plattformen. Detta är inte lätt så de har vekligen fått tänka utanför boxen genom att hela tiden ha roliga tävlingar med bra priser för att kunna få andra medlemmar att dra in nya medlemmar till ngt som faktiskt inte finns. Detta har de lyckats briljant med och nu när spinglo har smyglanserats har de inte behövt ngn startsträcka för att få medlemmar utan det sa boom direkt. NU gäller det att få bitarna på plats för att verkligen öppna upp mot hela sverige och såklart alla andra länder då det finns redan idag medlemmar över hela världen. Detta beror på att minsta gemensamma nämnaren är nyhetsflöden världen över. Och detta är ngt som vi alltid gjort och kommer alltid göras att vi konsumerar content iform av olika portaler som är nischade efter våra egna intressen. Allitfrån nyhetssidor, till djursidor till elektroniksidor till annat skoj beroende på vad du själv gillar. 

Sen har spinglo gjort ett smart drag genom att knyta till sig samarbetspartners som är antingen ledande eller nytänkande i olika segment istället för att själv försöka sig på konststycket att även utveckla dessa tjänster själva. Som de flesta andra försöker sig på och misslyckas oftas grovt. En annan guldnyckel är att de samarbeten som knyts ska alltid vara förmånliga för att du är spinglomedlem fast du inte btalar ngt för att vara medlem. Detta tänk är så jäkla bra och mycket därför jag tror stenhårt på spinglo. Om vi ska ta en titt på de partners som finns idag.

Vilka samarbetar Spinglo med idag

 

Dating sida JAGODU spinglo.

Riktigt klockren dating, med massa unika funktioner och en hel drös med moderna sätt att kunna kommunicera med nya människor. Enklast möjliga är att du själv går in efter du har reggat dig på spinglo och checkar in datingen. Siten säger allt när man väl börjar navigera sig runt.

 

Storagetjänst Pickyfive

Lagringstjänster behövs alltid, särskilt när de som tillhandahålls inte alls är särskilt fulländade. Jag tror dock att det är så man funkar att hittar man en tjänst som exempelvis drop box som många använder, då följer man strömmen och kör på den tjänsten. Även fast man kanske hittar en mängd fel så tror man säkerligen att hmmm det är nog den mest kopletta som ändå finns eftersom alla mina vänner använder sig av denna tjänst etc etc. Har själv gått i dessa baner kring många saker. Men intrycket som jag får av denna kommande tjänst är att den kommer vara betydligt enklae, snyggare och skönare att använda. Plus prismässigt kommer det också vara förmånligt eftersom du är spinglo medlem. Så väntar faktiskt med spänning att de lanserar denna soon.


Core Cofé

Kaffe dricker man varje dag, i varje land och vid personliga möten väldigt ofta. Oavsett var ditt ursprung är kommer man alltid kunna uppskatta kaffe. En av de få produkter som alla känner till på ngt vis world wide :-).Har själv provat detta kaffe och som gammal utbildad barista är jag sjuuuuuuuuuuuuuuukt kräsen. Men kan ärligen säga att kaffet från core cofé håller en sanslöst hög nivå för ett förmånligt pris. Detta förmånliga pris är som de andra samarbetena framtagna exklusivt för att du är spinglo medlem. Så mitt ård till dig som idag använder ngn av de mer kända maskinerna, slopa dessa eftrsom det kostar ju faktiskt skjortan på sikt. OCh ge dessa en chans du kommer inte ångra dig.


Spinglo vad händer inom kort måntro

 

Helt plötsligt är det invitation only,så mest troligt kommer det hända prylar nu de närmsta veckorna. :-)

Min invite code  är http://www.spinglo.com/i/jalle@gmail.com

Gå in och regga er, Invite coden hittar du i menyn till höger högst upp, i inloggat läge på spinglo, under kontrollpanelen.

 

Trevlig torsdagskväll

all the best Jalle

 


Kommentarer
Postat av: Freddy Klemens

Halloj Jalle, är själv en spinglo användare sen ett par veckor tbax. Kul att du också gillar sidan!

2012-02-19 @ 15:53:00
URL: http://www.spinglo.com
Postat av: Amanda

Hej kul blogg, och tack för inbjudan jag älskar både dating och nya coola online tjänster. Så jag ska pröva spinglo ikväll och se vad det handlar om.

2012-02-19 @ 15:54:02
Postat av: Janne Arons

Tack för inviten till spinglo Jalle! Du skriver bra tycker jag med.

2012-02-19 @ 15:55:07
Postat av: Göran

Tack Jalle för tipset, och inbjudan nu kan jag själv bilda mig en uppfattning om spinglo.

2012-02-20 @ 10:10:30
Postat av: Jenni

Kul med lite bakrundsfakta, och tack för din invite ska testa spinglo ikväll!

2012-02-20 @ 10:11:20
Postat av: Anders Carlstedt

Spinglo har man ju haft bra länge, men kul att du bloggar om det plus jag kände inte till allt om det gamla. Så tack ska du ha Jalle!

2012-02-20 @ 10:12:41
URL: http://www.spinglo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0